mandag 23. november 2009

babyrom

Då bjynder barnerommet å nærme seg ferdig au, har iallefall fenje inn senga!=) Men romme kjem ikkje te å bli bruka te anna enn oppbevaring av klede og utstyr fyste tia, sø heilt ferdig blir det nokk ikkje på ei beite enda....

Men slik ser det vertfall ut no....=)Var ein tur te byen på laudag og, med sammbuar, bror og svigerinne, og der kom me over denne vogna på Fretex til 350kr. Den er nesten heilt prikk lik den eg blei trilla rundt i som baby ,bare at denne er i skin istaden for tøy. Så klarte ikkje la ver og kjøpe den, eller Bror min og dama tilbydde seg og kaupe den som barselgåve te kønn/babyen!=) Så då fekk me ei ny vogn og barselgåve før babyen i det heile tatt har kommet!=)

På laurdag kom også den elste bror min på besøk, så i helga har me hatt fult hus, kjempe koslegt med besøk, sia eg ikkje orkar og resie så veldig mykje no, godt og bare vera heime!=)
Så når me fyst hadde fult av mannfolk i huset blei dei sett i sving med og få montert kjønnendynnar, så no er alt på sinn plass på kjøkkenet!=) Fekk og tak i 2 storlar på fretex til 50kr stk. så no kan me sitte med kjøkkenborde og eta!=)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar